20% popusta u rujnu na genijalca za imunitet Gelée Royale Zn-D3

20% popusta u rujnu na genijalca za imunitet Gelée Royale Zn-D3 - na www.farmakol.hr

Ne skidate se s telefona i/ili laptopa? Poslovne i privatne slike prebrzo promiču, kao da gledate neki film... No, u ovom ubrzanom filmu vi imate glavnu ulogu i vaš organizam to itekako osjeća, zbraja i bilježi. Svima nam treba jaki imunitet, više nego ikad. I to ne samo nama koji puno i previše radimo, nego i svima koji treniraju (aktivno ili rekreativno), uče za ispite, očekuju ih veći napori nego inače... sve do naših dragih baka i djedova.    

Gelée Royale Zn-D3, zvan genijalac za imunitet, jedini je sprej s matičnom mliječi na tržištu. Zašto je bitno da je sprej? Ludo je praktičan, maksimalno iskoristiv i baš uvijek može biti s vama (najuži džepovi, najmanje torbice, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija s jedinstvenim sastavom (2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) zakon je za imunitet! Ima i super okus jagode i mente, a kad ga špricnete u usta - imate onaj lijepi osjećaj koji ispunjava - upravo ste nešto dobro napravili za sebe. Kad se sve značajke Gelée Royale Zn-D3 spreja uzmu u obzir, radi se definitivno o totalnoj win-win kombinaciji kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, pripremiti se za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženosti virusnim i bakterijskim infekcijama. Riječ je o kombinaciji kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu na najjače! 

Farmakol Matična mliječ - ampule 1400 mg, namijenjena je za odrasle s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način. Ampule sadrže svježu matičnu mliječ, bioflavonoide iz citrusa 35 mg, cink u dozi 10 mg što je 100% dnevne potrebe za odraslu osobu i 1000 IU vitamina D3, sinergija koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Obnavlja energetske zalihe, održava vitalnost i psihofizičku snagu organizma. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice te usporava proces starenja.

 

NAJBOLJE OD PČELA ZA VAŠ IMUNITET potražite u ovom web shopu. Podsjećamo, Gelée Royale Zn-D3 sprej cijeli je rujan na 20% popusta na www.farmakol.hr.



Podijeli članak