Imunalpip plus sirup & Gelée Royale Zn-D3 sprej

Kako vas ne bismo i dalje držali u neizvjesnosti, već u naslovu vam otkrivamo naše adute za imunitet. Prvi je za malene i malo veće malene, a drugi je osobito dobar za osnovnoškolce i srednjoškolce... I naš podmladak se vraća "životu nakon ljet(ovanj)a" - školi, vrtiću... pravo vrijeme za boostanje imuniteta! Odlična vijest je da su i Imunalpip plus sirup i Gelée Royale Zn-D3 sprej cijeli rujan na popustu 20% u našem web shopu www.farmakol.hr. 

Mednopropolisni sirup Imunalpip plus, posebno je prilagođen djeci najmlađeg uzrasta i možete ga koristiti za malene već od prve godine. Sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina i pčelinjih proizvoda za razvoj i imunitet djece. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, vitamin C, cink i koncentrirani sok aronije. Učinkovit je u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija, prehlade, gripe i alergija. Infekcije, a osobito one dišnog sustava, zaustavit će i ubrzati oporavak. Odličnog je voćnog okusa koji djeca vole.

Naš Gelée Royale Zn-D3 sprej, poznat i kao Genijalac za imunitet, ludo je praktičan, maksimalno iskoristiv i baš uvijek može biti s vašim klincima (džepovi, torbice, ruksaci, laptop torbe…). Ima jedinstveni sastav (2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) i super okus jagode i mente. To je kombinacija kojom se prkosi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, te s kojom se priprema za povećane psihičke i fizičke aktivnosti. Mogu ga koristiti djeca od 4. godine, ali je idealan za školarce jer uvijek može biti uz njih.

 

NAJBOLJE OD PČELA ZA IMUNITET VAŠE DJECE naručite ovdje, u Farmakol web shopu (uz već spomenuti popust od 20% u rujnu).



Podijeli članak